» Асфалто-армиращи мрежи

0338 CPR 5230 Geogrid ECV 100.pdf                               TDS ECV 50.pdf
  DOP ECV 100.pdf                                                           TDS ECV 100.pdf
  DUALTEX GLASS.jpg                                
                               
 

◊ Предназначение :

Пътната асфалто армираща мрежа ARMAPAL предотвратява преминаването и предаването на вече съществуващите в старата асфалтова настилка пукнатини към новия слой асфалт при ремонтни работи. Използването на мрежата подсигурява допълнително здравината и качеството на новата настилка и спомага за по-доброто разпределяне на силите на напречните натоварвания на настилката като повишава значително еластичността и здравината.

 

 

 

◊ Приложение :

  • Изключително подходяща за приложение при ремонт на стари пътни настилки при които върху съществуващия напукан и разрушен слой асфалтобетон е необходимо да се положи нов слой.
  • Използва се и при изграждането на новите пътища като се полага между асфалтовите слоеве.

 

◊ Какво представлява продукта :

Пътната асфалто армираща мрежа ARMAPAL е произведена по метода K-DOS, който представлява плетене на основата с вкарване на нишките и закрепване на връзките. По този начин структурата на материала има фиксирани връзки, което осигурява оптимална стабилност на размерите и висок капацитет на общо затваряне. Ето защо ПАМ перфектно се свързва към основния слой без да създава разделение между основния и износващият се асфалтобетонов слой. Текстилната структура на ПАМ е изцяло покрита със защитен полимерен слой, направен от ЕВА (Етилен Винил Ацетат). Този полимер има ниска точка на омекване от около 135°. По време на полагането на асфалта, слоят ЕВА се разтапя частично, което способства за адхезията на продукта към долния слой.

 

За подробна информация вижте Техническите Карти на материалите.

 

 Контакти

  • София 1000, бул. Княз Дондуков № 11 ет. 6 офис 608
  • hydrotrade@abv.bg
  • 0888 630 390